2016. november 22., kedd

Ízelítő a kiadványainkból

Érdekelnek az ősmaradványok? Kíváncsi vagy milyen fák fordulnak elő a Bakonyban? Vagy csak kell egy szép szövettáska? Lesd meg az idén 25 éves egyesületünk kiadványait és válogass kedvedre! Vásárlásaiddal többek közt táboraink létrejöttéhez is hozzájárulsz! Ha megtetszett valami bátran keresheted Hajnal Imréné Ritát (rita@pangea.hu)!

Kőfejtörő társasjáték
Kiknek ajánljuk: 10-100 éves kor között bárkinek! Az ország egyetlen geológiai társasjátéka, élmény az összes geológus, geográfus és paleontológus családtagnak. Na jó, tök jó móka másoknak is.
Ár: 2500 HUF



Zsíros Zoltán (2015): Kemenceépítés és kenyérsütés (35 pp.)
Kiknek ajánljuk: nagysikerű Pangea füzetünket minden olyan érdeklődőnek ajánljuk, aki szeret saját maga barkácsolni és házi sütésű finomságokat fogyasztani. Saját készítésű pizza a következő kerti party-n?
Ár: 600 HUF




Sasvári Ágostan (2004): Gyökeresen más (52 pp.)
Kiknek ajánljuk: akiket érdekelnek a környezetbarát szennyvízkezelési eljárások, esetleg saját nyaralójukat szeretnék zöldebbé tenni.
Ár: 500 HUF



Horváth Judit & Pintér Balázs (szerk.) (1993): A pénzesgyőri fás legelő természeti értékei (28 pp.)
Kiknek ajánljuk: akiket érdekel egy-egy igazán különleges hazai élőhely –például a bakonyi fás legelők is– komplexitása. A füzetben olvasmányosan leírás található a terület élővilágáról, geológiai és hidrológiai viszonyairól.
Ár: 400 HUF



Bundai Zsófia, Filó Andrea & Malatinszky Ákos (2008): Süni (I-IV.) (140 pp., 95 pp., 55 pp., 87 pp.)
Kiknek ajánljuk: akiket érdekel a gyerektáborok szervezése és környezeti nevelés. A szerzők „harcedzett” táborszervezők és programtartók, akik sok éves tapasztalata olvasható most a könyvek lapjain. A táborlakók szüleinek számára is érdekes olvasmány! Kötetek: tábor szervezése (I), tábori élet (II), főzöcskézés (III) és dalok (IV).
Ár: 1200 HUF (4 db: 4200 HUF)





Bodnár László (1999): Ásványhatározó (411 pp.)

Kiknek ajánljuk: előképzettség nélküli érdeklődők számára is érthető szakmai kézikönyvet kaphat a kezébe, aki ezt ásványhatározási alapművet választja.
Ár: 2500 HUF



Határozó lapok (gyógynövény, ősmaradvány, fa- és cserjefajok a Bakonyban)
Kiknek ajánljuk: előképzettség nélkül is egyszerűen használható egy oldalas laminált terepi határozók. Elsősorban tanároknak és természetjáró szülőknek ajánljuk.
Ár: 550 HUF




Pólók (piros, fekete, barna, kék, szürke - S, M, L, XL)
Kiknek ajánljuk: ö… akik nem szeretnek meztelen felsőtesttel fel-alá lófrálni.
Ár: 1600 HUF

Táska
Kiknek ajánljuk: neked, ha sok-sok kiadványunkat megvásároltad!
Ár: 450 HUF


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése